Kometa Expres vyrazil do Bratislavy, hokejisté Brna tam sehrají pod širým nebem zápas s Třincem

Kometa Expres Zdroj: HC Kometa BrnoKometa Expres Zdroj: HC Kometa Brno

Do Bratislavy vyrazilo s fanoušky brněnské Komety hned 16 vagonů, Třinec zvolil hromadnou cestu autobusy.

České dráhy počtvrté vypravily speciální vlak Kometa Expres. Spoj míří s fanoušky brněnské Komety z nádraží v Králově Poli do Bratislavy. Brněnský celek totiž dnes večer sehraje ve slovenské metropoli hokejové utkání pod širým nebem s týmem třineckých Ocelářů v rámci akce Kaufland Winter Games 2023. Utkání 18. kola Tipsport extraligy začíná v 18:30 na fotbalovém stadionu na Tehelném poli, kde bude tamní Slovan slavit 100 let od založení klubu. Událost pokračuje i o víkendu zápasy vybraných slovenských celků.

Cestující Kometa Expresu měli sraz na nádraží kolem poledne. Odjezd speciálu proběhl přesně podle jízdního řádu ve 13:44. Do Bratislavy vyrazila početná skupina brněnských příznivců čítající partnery klubu, hráče mládežnických výběrů Komety, sportovní kluby z Jihomoravského kraje, vybrané obce, města a městské části, děti z dětských domovů a maskoty klubu. K dispozici jim bylo hned 16 vagonů.

Na utkání vyrazili ve velkém počtu také fanoušci Třince. Oceláři zvolili na rozdíl od svého soupeře dopravu po silnici, klub vypravil celkem 16 autobusů. Večernímu utkání by mělo přihlížet přes 10 tisíc diváků.

Tagy brno čd České dráhy Kometa Expres
30 komentářů