FlixBus spustil linku z Varšavy do Šoproně přes Brno. Zastaví na třech letištích

Autobus FlixBusu, ilustrační foto. Pramen: FlixBusAutobus FlixBusu, ilustrační foto. Pramen: FlixBus

Ve Vídni autobus zastaví rovněž u hlavního nádraží.

V síti FlixBusu je ode dneška nová severojižní linka, která spojuje Varšavu se Šoproní. Autobus na cestě zastaví v Brně u Grandu a také na třech letištích: Varšava (Frederyk Chopin), Katovice a Vídeň (Schwechat). Ve Vídni zastaví rovněž u hlavního nádraží.

„Brno se opět stává křižovatkou tras FlixBusu. Nový přírůstek přinese velmi rychlé spojení Brna s Varšavou a přidá další možnost dopravy do centra Vídně v příjemném ranním čase a zpřístupní maďarskou Šoproň,“ uvedla v tiskové zprávě firma.

Z hlavního města Polska bude spoj odjíždět denně ve 22:35, zastaví na Letišti Frederyka Chopina (22:55) a na letišti v Katovicích (2:20) a bez zastávky bude pokračovat do Brna (6:15). Následně zamíří do Vídně Erdbergu (8:05), na vídeňské hlavní nádraží (8:20) a na letiště Schwechat (8:55) a v Šoproni cestu ukončí v 10:00.

Opačným směrem bude noční linka vyjíždět ze Šoproně ve 22:40, zastaví na letišti Vídeň Schwechat (23:40), na vídeňském hlavním nádraží (00:05) a Vídni Erdbergu (00:30), v Brně autobus bude ve 2:15. Na letiště v Katovicích dojede v 6:05, na Letiště Frederyka Chopina v 9:20 a na konečnou ve Varšavě v 10:00.

FlixBus nedávno oznámil i novou linku mezi Polskem a Francií, díky které se poprvé dostal do jeho mapy zastávek Beroun.

Tagy brno FlixBus
14 komentářů