D1 před Ostravou byla uzavřena kvůli hromadné nehodě

Hromadná nehoda u Klimkovického tunelu. Foto: Policie České republikyHromadná nehoda u Klimkovického tunelu. Foto: Policie České republiky

Dálnice je uzavřená ve směru od Lipníku.

S komplikacemi museli dnes ráno počítat řidiči a cestující na dálnici D1 ve směru na Ostravu. Před Klimkovickým tunelem došlo k hromadné dopravní nehodě více vozidel se zraněním osob. Policie dálnici ve směru na Ostravu uzavřela na čtyři hodiny,  provoz byl obnoven kolem jedenácté hodiny.

O nehodě informovala Policie na svém twitterovém účtu. „Na místě zasahují všechny složky IZS, policisté odklání dopravu. Pozor na sníženou viditelnost,“ uvedla policie. Podle informací Hasičského záchranného sboru jsou na místě čtyři jednotky hasičů. Zraněno bylo sedm osob.

Celkem havarovalo šest osobních automobilů a jeden nákladní vůz. Nezávisle na této nehodě se v tomto úseku dálnice staly dnes ráno i další nehody.

Řidiči tak musí počítat s velkým zpožděním na příjezdu nejen do Ostravy. Řidiči ve směru od Olomouce musí sjet na exitu Bravantice, následně je čeká dlouhá kolona přes Klimkovice. Kolony jsou kvůli stavebním pracím i na příjezdu do Ostravy od Frýdku-Místku.

Tagy D1 hromadná nehoda
38 komentářů