Čedok bude létat z Budějovic do Antalye dvakrát týdně

Terminál Letiště České Budějovice. Autor: Zdopravy.cz/Jan ŠindelářTerminál Letiště České Budějovice. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

Letadla budou startovat z Budějovic směr Turecko ve středu a v sobotu.

Cestovní kancelář Čedok oznámila na příští letní sezónu navýšení počtu leteckých spojů z Českých Budějovic do turecké Antalye. Místo dosud plánovaného jednoho letu týdně to budou lety dva: ve středu a v sobotu. Sezona na budějovickém letišti odstartuje 25. května.

„Předprodeje na léto ve first minute v posledních týdnech raketově vyskočily, proto jsme se rozhodli přidat další odlet z Českých Budějovic,“ uvedl produktový ředitel Čedoku Miroslav Kubáč. Podle něj tak rekreanti dostanou větší výběr, pokud jde o délku pobytu.

Čedok, který spící českobudějovické letiště začátkem letošního srpna rozlétal, nabízí odlety i na Rhodos a Krétu. Novinkou v nabídce na příští sezonu pak jsou tuniská Enfidha a bulharský Burgas. Naopak s poukazem na válku na Blízkém východě zrušil plánovaný zimní program v egyptské Tabě, kam se mělo z Budějovic začít létat 2. února.

Dovolené s odletem z Budějovic nově na příští léto nabízejí i cestovní kanceláře Fischer a Exim Tours, novinkou je především Mallorca.

Tagy Antalya Čedok Jihočeské letiště České Budějovice
45 komentářů