SunExpress bude v letní sezóně létat z Prahy do Antalye denně

Airbus A320-200 společnosti Sun Express v Praze. Foto: Letiště PrahaAirbus A320-200 společnosti Sun Express v Praze. Foto: Letiště Praha

Do oblíbeného letoviska se turisté dostanou za 4 000 korun.

Nízkonákladový dopravce SunExpress plánuje létat mezi Prahou a Tureckou riviérou během letní sezóny každý den. Aktuálně je spojení v provozu jednou týdně. V období letního letového řádu, který platí od konce března do konce října 2023, bude nabídka letů z Prahy postupně narůstat.

Od konce března nabídne aerolinka tři lety do Antalye týdně, a to každou neděli, úterý a sobotu. Od května přidá čtvrtý let v pátek a od června pak budou lety provozovány každý den. Letenky jsou již v prodeji na stránkách dopravce, ceny za cestu tam i zpátky začínají na 159 eurech, tedy asi 3 800 korunách. Cena zahrnuje 20kilové odbavené zavazadlo zdarma.

Za příplatek 44 eur, tedy tisíc korun, získáte možnost dát do zavazadla pět kilo navíc, možnost změny termínu sedm dní před odletem zdarma, svačinový box s vodou a rezervaci místa. Na trase létají také české Smartwings.

Peter Glade, obchodní ředitel společnosti SunExpress, má pro nadcházející sezónu pozitivní výhled: „Jsme rádi, že i letos můžeme našim cestujícím v České republice nabídnout rozšířenou škálu letů. Přidáváme nová spojení a umožňujeme tak návštěvníkům, kteří mají zájem cestovat, poznat Turecko a vše, co nabízí.

Tagy Antalya AYT letiště praha prg PRG-AYT SunExpress Turecko
7 komentářů