Letiště v Bratislavě spouští online rezervaci parkování, cestující získají garanci místa

Letiště Bratislava Foto: Facebook Letisko Bratislava / Airport BratislavaLetiště Bratislava Foto: Facebook Letisko Bratislava / Airport Bratislava

Prostřednictvím online rezervace je k dispozici až 420 stání na třech parkovištích, ze dvou vzdálenějších odveze cestující k terminálu mikrobus.

Na cestující odlétající z bratislavského letiště M. R. Štefánika čeká novinka v podobě možnosti si zarezervovat parkování online prostřednictvím rezervačního systému. Pasažéři tak získají garantované parkovací místo na bezpečném parkovišti vlastněném a provozovaném letištěm. Prostřednictvím online rezervace je k dispozici až 420 stání na parkovištích P2, P3 a P4.

Parkoviště se nachází přímo před hlavním terminálem, případně v bezprostřední blízkosti letiště. Pasažéři mají k dispozici non-stop asistenční službu či zrušení rezervace bez poplatku. Parkoviště P3 a P4 jsou hlídaná kamerovým systémem.

Po registraci si cestující může zarezervovat parkování jak na jeden den, tak na delší dobu. Platba probíhá prostřednictvím platební brány. Na parkoviště řidiče pustí vygenerovaný QR kód, který mu je přidělen při rezervaci. Automaty dokáží přečíst jak vytištěný kód, tak ten v mobilu.

Bezplatná doprava ze vzdálenějších parkovišť

Součástí služeb na parkovištích P3 a P4 je od 12. červa také bezplatný odvoz pasažérů přímo před terminál letiště. Převoz zabere asi tři minuty. Po zaparkování na jednom z uvedených parkovišť stačí zavolat na číslo +421 903 414 426. Řidič je následně vyzvedne ve stanoveném čase nebo je po příletu odveze od terminálu zpět na parkoviště.

Jedna a každá další započatá hodina stání na parkovišti P2 stojí 5 eur, jeden den 35 eur, dva až tři dny 45 eur, sedm dní 89 eur a čtrnáct dní 159 eur. Jedna a každá další započatá hodina stání na parkovištích P3 a P4 stojí 5 eur, jeden den 33 eur, dva až tři dny 39 eur, sedm dní 79 eur a čtrnáct dní 149 eur. Kompletní ceník a rezervační systém najdou zájemci na stránkách letiště.

Tagy Bratislava BTS Letiště Bratislava slovensko
8 komentářů