FlixBus nově propojil Prahu s Rujánou

Autobus společnosti FlixBus. Foto: FlixBusAutobus společnosti FlixBus. Foto: FlixBus

Od konce března pojede přímý autobus denně.

Společnost FlixBus od tohoto týdne nabízí přímé spojení Prahy s letovisky u německého pobřeží Baltského moře. Zatím pětkrát týdně a od konce března denně nabídne přímou linku z Prahy do Göhrenu na ostrově Rujána.

Jde o prodloužení jedné ze stávajících linek mezi Prahou a Berlínem. Firma tak reaguje na velkou poptávku po cestách k Baltu, kterou si loni ověřila zavedením přímé linky k polské části pobřeží.

Spojení Prahy s Berlínem a Rujánou bude pro FlixBus zajišťovat dvěma autobusy společnost AlvaTour. Do 24.března pojedou směrem na Rujánu od čtvrtka do pondělí, opačným směrem od pátku do úterý. Od 25. března bude provoz na lince každodenní.

Z Prahy v 7:10, zastaví v Drážďanech, Berlíně (včetně letiště) a dál pokračuje již k pobřeží, kde má zastávky Greifswald (15:30), Stralsund (16:10), Bergen auf Rügen (16:45), Binz Prora (16:45), Binz (17:00), Sellin (17:30), Baabe (17:35) a konečná je v Göhrenu v 17:40. Opačným směrem bude vyjíždět druhý autobus z Göhrenu v 9:25. Ceny jízdenek začínají na 579 korunách.

 

Tagy FlixBus spojení k Baltskému moři
16 komentářů