Volotea přidává další linku z Prahy, začne létat do Verony

Airbus A319 společnosti Volotea. Foto: Pedro Aragão [CC BY-SA 3.0 GFDL, CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia CommonsAirbus A319 společnosti Volotea. Foto: Pedro Aragão [CC BY-SA 3.0 GFDL, CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons

Španělský low-cost nabídne cestujícím z pražského letiště již čtyři destinace.

Krátce po oznámení nové linky letecké společnosti Volotea z Prahy do Florencie přichází španělský nízkonákladový dopravce s další linkou z Česka. Od 22. března nabídne spojení z pražského letiště do italské Verony. Létat se bude dvakrát týdně, a to každé pondělí a pátek s Airbusem A320 pro 180 cestujících.

V pondělky odletí spoj z Verony v 7:00, na Ruzyni bude v 8:30. Nazpátek odletí cestující z Prahy v 9:05, ve Veroně budou v 10:35. V pátky je odlet z Verony plánován na 18:40, na Ruzyni přistanou pasažéři ve 20:10. Zpět se letoun vydá ve 20:45, ve Veroně přistane ve 22:15.

Letenky jsou již v prodeji na webu aerolinky. Průměrně vychází zpáteční letenka v základním tarifu pro jednu osobu asi na 75 eur, tedy v přepočtu na 1 832 korun. Dají se sehnat i o něco levněji. V ceně je pouze malé příruční zavazadlo. Členové zpoplatněného Megavolotea klubu ušetří přibližně 200 korun. V ceně pak mají také například větší příruční zavazadlo či bezplatné změny v neomezeném množství.

Dosud Volotea nabízí spojení z Prahy do Lyonu a Nantes. Již zmíněná nová linka do italské Florencie začne létat rovněž 22. března. Například z Vídně létá Volotea pouze do jediné destinace, a to do Nantes. V Polsku pak není zastoupena vůbec.

Tagy letiště praha prg Volotea
17 komentářů