Volotea spustí třetí linku z Prahy, začne létat do Florencie

Airbus A319 společnosti Volotea. Foto: Pedro Aragão [CC BY-SA 3.0 GFDL, CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia CommonsAirbus A319 společnosti Volotea. Foto: Pedro Aragão [CC BY-SA 3.0 GFDL, CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons

Linka bude v provozu dvakrát týdně.

Letecká společnost Volotea spustí od 22. března příštího roku svoji třetí linku z Prahy. Dvakrát týdně nabídne spojení do italské Florencie. Dopravce to oznámil na svých stránkách. Dosud Volotea nabízí spojení z Prahy do Lyonu a Nantes.

Půjde o druhé letecké spojení do Toskánska, dosud létá Ryanair z Prahy do nedaleké Pisy. Lety jsou naplánované na pondělí (odlet z Prahy ve 20:45, z Florencie 18:30) a pátek (odlet z Prahy ve 12:05, z Florencie 9:50).

Ceny letenek s malým příručním zavazadlem do rozměru 40 x 30 x 20 centimetrů začínají na 41 eurech za jednu cestu.

Volotea v Praze svoji síť postupně mění, v minulosti létala například do Marseille, Benátek, Toulouse či Cagliari. Do Florencie z Prahy naposledy létal Vueling, který linku zrušil v lednu 2022.

Španělská Volotea ve Francii předčila Air France v počtu linek

Tagy Florencie FLR letiště praha PRG-FLR Volotea
Žádné komentáře