Knižní jízdní řád pro rok 2024 je v prodeji

Jde o jediný knižní jízdní řád pro celou českou železnici, který je k dostání v široké maloobchodní síti.

Společnost Avizer Z (vydavatel deníku Zdopravy.cz) už popáté vydala knižní jízdní řád (KJŘ).

Knižní jízdní řád české železnice pro rok 2024 je od začátku prosince v distribuci. Jeho prodej probíhá v nádražních prodejnách Pont to go. K dostání je i v prodejně Pragomodelu v Klimentské ulici 32 v Praze.

Knižní jízdní řád je letos k dostání i v Českých Budějovicích a Liberci, kde jsou prodejny Pont kvůli rekonstrukcím zavřené. V Českých Budějovicích je KJŘ v prodeji u pokladny GW Trainu, v Liberci u pokladny Arrivy.

K dotazům v diskusi níže doplňujeme, že v Brně je KJŘ k dispozici ve stánku Minit, v Plzni se do 14. prosince prodává v dočasném stánku před hlavním vstupem do budovy (PONT), pak nastane týdenní přestávka s přesunem prodeje do haly.

Jde o jediný knižní jízdní řád pro celou českou železnici, který je k dostání v široké maloobchodní síti. Cena zůstala stejná jako loni, činí 199 korun s DPH. Majitel nalezne v KJŘ 2024 i kód na snížené předplatné deníku Zdopravy.cz BEZ REKLAM (365 Kč/rok), snížené předplatné je možné získat do konce ledna.

K opětovnému vydání KJŘ přispěl především zájem čtenářů deníku Zdopravy.cz. Projekt bylo možné znovu uskutečnit i díky partnerům.

Jsou to tyto firmy:

státní podnik Cendis a jeho jednotná železniční jízdenka OneTicket
JIKORD a jeho Jihočeská krajská jízdenka JIKORD Plus
Doprava Ústeckého kraje s aplikací DÚKAPKA
České dráhy
RegioJet
Arriva
GW Train Regio
Die Länderbahn
Rhétská dráha a její Bernina Express / Switzerland Tourism
Škoda Group
CZ LOKO

Tagy Doporučeno knižní jízdní řád
146 komentářů