Smartwings oznámily další novou linku, budou létat na La Palmu

Boeing 737 MAX 8 letecké společnosti Smartwings s registrací OK-SWI. Zdroj: SmartwingsBoeing 737 MAX 8 letecké společnosti Smartwings s registrací OK-SWI. Zdroj: Smartwings

Nová linka bude v provozu jednou týdně.

Letecká společnost Smartwings pokračuje v otevírání nových linek. Po již dříve oznámeném zahájení přímých letů na Azorské ostrovy, do italského Brindisi a řeckých Atén má firma i přímou linku na ostrov La Palma na Kanárských ostrovech. Na nové spojení upozornila firma na sociálních sítích.

V případě Smartwings jde o přímé spojení z Prahy na již pátý ostrov celého souostroví. Lety jsou naplánovány jednou týdně od 4. června. Spojení je v nabídce vždy v úterý.

Smartwings otevřou pravidelnou linku na Azory

Kanárské ostrovy jsou dlouhodobou stálicí v nabídce Smartwings. Dopravce létá aktuálně na Gran Canarii, Tenerife, Lanzarote a Fuerteventuru.

Smartwings v dubnu spustí i přímé spojení na Azorské ostrovy. Linka na letiště Ponta Delgada bude v provozu dvakrát týdně. Do Brindisi začne létat dopravce v červnu dvakrát týdně. Linka do Atén bude v provozu třikrát týdně od konce března.

Smartwings jsou opět v rukou českých akcionářů, vykoupili Číňany

Tagy Kanárské ostrovy La Palma PRG-SPC
2 komentáře