Rodiny, přátelé a firmy mohou využívat sdílenou aplikaci IN 100 a Virtuální IN Business

Cestující ve vlaku ČD. Pramen: České dráhyCestující ve vlaku ČD. Pramen: České dráhy

Sdílená IN 100 umožní cestovat v jeden den jednomu ze čtyř zákazníků zapojených do sdílené aplikace IN 100.

Cestují členové vaší rodiny nebo vy a kamarádi často vlakem, ale každý sám a v jiný den? Potřebuje vaše firma ušetřit za služební cesty a lépe využít čas svých zaměstnanců? Těmto potřebám vyhovují nové sdílené aplikace IN 100 a IN Business.

„V uplynulých týdnech jsme nabídli novou síťovou jízdenku, tzv. Sdílenou IN 100. Je určena až čtyřem konkrétním cestujícím s vlastní Virtuální In Kartou. Může se jednat o rodinu nebo třeba přátele, kteří cestují každý samostatně,“ říká Jiří Ješeta, člen představenstva a náměstek pro osobní dopravu Českých drah.

Sdílená IN 100 umožní cestovat v jeden den jednomu ze čtyř zákazníků zapojených do sdílené aplikace IN 100. V jeden den tak může aplikaci použít vždy jen jeden z nich. Například v pracovní dny dojíždí jeden z rodičů se Sdílenou IN 100 do práce, v sobotu jízdenku využije druhý z rodičů k cestě na nákupy a v neděli vyrazí dcera do kina. Sdílená IN 100 platí ve 2. třídě. V případě využití 1. třídy je možné doplatit jednorázový doplatek u průvodčího nebo využít časový doplatek do 1. třídy.

Obdobně funguje i další nová aplikace – Virtuální IN Business. „Tuto jízdenku jsme připravili pro firmy, které často vysílají své zaměstnance na služební cesty. Umožňuje využívat výhody aplikace IN 100 až dvaceti nebo až padesáti zaměstnancům, tedy cestujícím s vlastní Virtuální In Kartou. Cesta vlakem přitom může šetřit náklady na služební cesty a na provoz služebních aut. Navíc umožnuje zaměstnancům využít čas na cestě například přípravou na jednání. Na páteřních tratích nabízíme moderní spoje vybavené palubní Wi-Fi sítí, možností dobíjet cestovní elektroniku, jako jsou mobily a notebooky, takže se lze místo řízení auta věnovat řadě dalších činnosti, ať už pracovních nebo relaxačních,“ vysvětluje Jiří Ješeta.

Podobně jako u Sdílené IN 100 může v jeden den cestovat vždy jen jeden z cestujících zapojených k Virtuální IN Business. Oproti standardní aplikaci IN Business má ta virtuální výhodu v tom, že není nutné předávat si mezi sebou plastovou In Kartu. Ve sdíleném kalendáři má každý přehled o tom, kdy je jízdenka k dispozici a může si jí zarezervovat pro svou cestu. S Virtuální In Business je možné cestovat ve všech vlacích ČD ve 2. i v 1. třídě.

Ceník nových aplikací
• Síťová jízdenka Sdílená IN 100 až pro 4 sdílející osoby: 29 990 Kč
• Virtuální IN Business až pro 20 sdílejících osob: 39 990 Kč
• Virtuální IN Business až pro 50 sdílejících osob: 44 990 Kč

Podrobnosti ke Sdílené IN 100.

Podrobnosti k Virtuální IN Business.

Tagy České dráhy IN 100 virtuální in karta
6 komentářů