Na Lysou horu i letos autobusem, jízdenky na oblíbený spoj lze zakoupit online

Autobus ČSAD Frýdek-Místek na Lysé hoře. Zdroj: Facebook.com - 3CSAD - ČSAD Havířov, ČSAD Karviná, ČSAD Frýdek-MístekAutobus ČSAD Frýdek-Místek na Lysé hoře. Zdroj: Facebook.com - 3CSAD - ČSAD Havířov, ČSAD Karviná, ČSAD Frýdek-Místek

Na nejvyšší vrchol Moravskoslezských Beskyd a Těšínska se zájemci dostanou třikrát týdně.

Letní autobusová linka na Lysou horu odstartuje v květnu svou již 19. sezónu. V provozu bude od úterý 2. května do 29. září. Provozovatelem netradičního spojení je dopravce ČSAD Frýdek-Místek.

Na nejvyšší vrchol Moravskoslezských Beskyd a Těšínska se zájemci dostanou třikrát týdně, vždy v pondělí, středu a pátek. Místo pondělí 1. 5. a 8. 5. bude linka v provozu v úterý 2. 5. a 9. 5. Autobus na Lysou horu vyjíždí ze zastávky Raškovice, hotel Ondráš v 8:40 ráno. Na vrcholu je podle jízdního řádu za 40 minut. Zpátky vyjíždí v 11:10.

Za zpáteční jízdenku zaplatí cestující 299 Kč, dítě od 3 do 15 let 179 Kč a děti do 2,99 let mohou jet bez nároku na sedadlo zdarma. Jízdenky je možné zakoupit online, na pobočkách CK ČSAD a v případě volných míst v autobuse také přímo u řidiče. Cestující s předem zakoupenou jízdenkou je povinen být na zastávce 15 minut před odjezdem. Podrobrobnosti jsou k dispozici na webu 3csad.cz.

Tagy 3ČSAD ČSAD Frýdek-Místek Lysá hora
68 komentářů