Někdejší AWT má prvního brejlovce v barvách polské matky

Brejlovec v nových barvách PKP Cargo International. Pramen: PKP Cargo Int.Brejlovec v nových barvách PKP Cargo International. Pramen: PKP Cargo Int.

Společnost PKP Cargo International, která donedávna nesla název AWT, dnes v České Třebové převzala první lokomotivu řady 753 v novém

Společnost PKP Cargo International, která donedávna nesla název AWT, dnes v České Třebové převzala první lokomotivu řady 753 v novém laku. Nový vzhled lokomotivy s přezdívkou brejlovec odpovídá tomu, jak vypadají vozidla polské mateřské společnosti PKP Cargo.

„V rámci zachování jednotného vizuálního stylu vozového parku PKP Cargo International budou postupně všechny lokomotivy a železniční vozy barevně sjednoceny,“ uvedl dopravce v tiskové zprávě. Pravidelnou opravu a lakování lokomotivy provedla společnost CZ LOKO.

„Díky jednotnému brandingu všech lokomotiv budeme ještě lépe rozpoznatelní na evropských trzích a flotila v modrých barvách přispěje k posílení naší pozice v oblasti poskytování logistických služeb na mezinárodním dopravním trhu,“ doplnil šéf PKP Cargo International Maciej Walczyk.

V polovině listopadu převzala společnost první opravené železniční vozy řady Falls s novým modrým brandingem.

Tagy AWT lokomotiva 753 brejlovec PKP Cargo International
15 komentářů