Vlaky na poškozeném koridoru nepojedou až do 20.8.

Vykolejení nákladního vlaku na trati Plzeň - Cheb. Foto: HZS Karlovarského krajeVykolejení nákladního vlaku na trati Plzeň - Cheb. Foto: HZS Karlovarského kraje

(Aktualizace 13:58)Provoz na železničním koridoru mezi Plzní a Chebem v úseku Chodová Planá – Mariánské Lázně zůstane zastaven nejméně do

(Aktualizace 13:58)Provoz na železničním koridoru mezi Plzní a Chebem v úseku Chodová Planá – Mariánské Lázně zůstane zastaven nejméně do 20. srpna.

České dráhy dnes zveřejnily na stránce ČD mimořádnosti informaci o tom, že provoz je zastaven nejméně na další dva týdny. „Obdrželi jsme od SŽDC tuto informaci, podle aktuálního stavu oprav může být termín ještě aktualizován,“ řekl mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský.

Mluvčí SŽDC Radka Pistoriusová včera uvedla, že termín sdělí dnes po dalším měřením. Na stránkách SŽDC v aplikaci Grapp se krátce po druhé hodině odpoledne objevila informace, že omezení je až do 20. srpna.

Do té doby  budou jezdit v úseku náhradní autobusy. Cestující musí počítat s tím, že se jejich cesta protáhne. Kvůli přestupu na autobus a omezením na silnicích v Mariánských Lázních vlaky nabírají zpoždění 20-35 minut.

Tagy nehoda nákladního vlaku u Mariánských Lázní trať 170 vykolejení vlaku
37 komentářů