SŽ bude při pronájmu nemovitostí spolupracovat se třemi realitními kancelářemi

Nádraží Týn nad Vltavou. Autor: Zdopravy.cz/Jan ŠindelářNádraží Týn nad Vltavou. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

Správa železnic nabízí k pronájmu dva hlavní segmenty nemovitostí: komerční prostory v nádražních budovách a byty. 

Správa železnic (SŽ) bude při pronajímání nemovitostí využívat služeb realitních agentur. Konkrétně jde o společnosti M&M Reality, RE/MAX a Century 21, které vzešly z výběrového řízení; jedním z kritérií byla celorepubliková působnost.

„Rozhodly také dlouholeté zkušenosti a působnost na trhu, široká možnost inzerce a tím dosažení výrazně lepší propagace a viditelnosti nabízených prostor,“ uvedl náměstek úseku realitních činností SŽ Jiří Hammer. Podle něj se díky spolupráci s realitními kancelářemi podaří Správě železnic oslovit větší počet zájemců, což má vést „k efektivnější správě majetku“.

„Pevně věříme, že to je pouze začátek úspěšné dlouhodobé spolupráce,“ uvedl oblastní ředitel M&M Reality pro Prahu a Středočeský kraj Jan Martina. Šéf společnosti Century 21 Tomáš Jelínek vyjádřil víru, že nový model zvýší zisky Správy železnic. „Hledat vhodné zájemce do jednotlivých objektů a prostor je velká výzva, ale díky více než stovce partnerských kanceláří po celém Česku nebudeme mít problém celý proces zvládnout,“ doplnil za RE/MAX jednatel společnosti Pavel Albert.

Správa železnic nabízí k pronájmu dva hlavní segmenty nemovitostí: komerční prostory v nádražních budovách a byty. Nabídku ze najít na stránkách SŽ.

Tagy Správa železnic Správa železnic - nemovitosti
15 komentářů