Obrazem: Aerolinie Swiss představily novou třídu Premium Economy. Umožní cestovat se dvěma kufry

Boeing 777-300ER společnosti Swiss. Pramen: SwissBoeing 777-300ER společnosti Swiss. Pramen: Swiss

Ve srovnání s Economy dostala nová třída například vylepšená sedadla, která lze nastavit bez vyrušování sousedů.

Švýcarská letecká společnost Swiss dnes představila novou cestovní třídu Premium Economy. Postupně ji chce uvést do provozu na dálkových letadlech Boeing 777-300ER. Podle Swiss třída Premium Economy zavádí „nová měřítka pro dálkové lety“.

Je první volbou pro cestující, kteří oceňují individualitu a chtějí do cíle dorazit uvolnění,“ uvedla firma. Podle ní jde o reakci na rostoucí poptávku po službách vyšší kvality.

Ve srovnání se Swiss Economy dostala nová třída například vylepšená sedadla, která lze údajně nastavit bez vyrušování cestujících v další řadě. Firma mluví o inovativní designu skořepiny.

Sedadla pro novou třídu Swiss Premium Economy. Pramen: SwissSedadla pro novou třídu Swiss Premium Economy. Pramen: SwissNová třída Swiss Premium Economy. Pramen: SwissNová třída Swiss Premium Economy. Pramen: SwissBoeing 777-300ER společnosti Swiss. Pramen: Swiss

Cestující ve třídě Premium Economy si mohou nechat odbavit dvě velká zavazadla (jedno o hmotnosti až 23 kilogramů), což je dvojnásobek oproti klasické Economy. Lepší je i výběr jídel a nápojů, při nástupu čeká pasažéry nealkoholický welcome drink.

Swiss patří do skupiny Lufthansa, základny má v Ženevě a Curychu. Tucet letounů 777-300ER představuje jediné boeingy ve flotile společnosti, dopravce je nicméně označuje za své „vlajkové stroje“. Třídu Premium Economy by měly postupně dostávat od letošního podzimu.

Tagy premium economy Swiss
10 komentářů