Nerušené čtení zpráv. Deník Zdopravy.cz spustil variantu bez reklam

Parní lokomotiva 464.102 Ušatá. Autor: Zdopravy.cz/Jan ŠindelářParní lokomotiva 464.102 Ušatá. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

Deník Zdopravy.cz už šest let nabízí profesionální zpravodajství, které veřejnost oceňuje stále rostoucími čtenářskými statistikami.

Deník Zdopravy.cz připravil největší novinku od svého založení před šesti lety. Čtenáři mají nově možnost sledovat zpravodajství o dění v dopravě bez reklam, a to díky předplatnému. Redakce tak vychází vstříc nejčastějšímu podnětu, který od čtenářů dostává.

Předplatné období je půl roku, či rok. Platícím čtenářům se nezobrazují žádné reklamy z programatických systémů (Google Adsense, Sklik.cz, apod.). V omezené míře se mohou zobrazit cílené reklamy přímých zákazníků Zdopravy.cz (typicky loga mezi Partnery webu), zobrazují se PR texty označené jako Komerční sdělení (či Partnerský článek).

Deník Zdopravy.cz už šest let nabízí profesionální zpravodajství, které veřejnost oceňuje stále rostoucími čtenářskými statistikami. Za červenec jej navštívilo 920 tisíc unikátních čtenářů, zaznamenáno bylo 6,1 milionu zhlédnutí, což je pro redakci velký závazek.

Bez odpovídajících příjmů se ale profesionální zpravodajství dělat nedá. Čtenáři dostávají nově na výběr ze dvou možností: platit nepřímo sledováním reklamy (jako dosud), nebo platit přímo a mít zprávy bez reklam.

Vztah poskytovatele obsahu a platícího čtenáře se řídí těmito Všeobecnými obchodními podmínkami. Platební bránu zajišťuje společnost GoPay. Celý postup je maximálně zjednodušen, deník Zdopravy.cz nevyžaduje (ani neshromažďuje) žádné osobní údaje. K založení účtu a provedení transakce stačí e-mail a heslo.

Děkujeme všem čtenářům za přízeň, zpětnou vazbu uvítáme zde v diskusi či na e-mailu info@zdopravy.cz. Základní otázky z diskuze níže jsme se pokusili zodpovědět zde.

Ceník:

Jeden rok bez reklam: 499 Kč*

Půl roku bez reklam: 299 Kč

*do 31. srpna 2023 platí zaváděcí cena 365 Kč/rok

Ceny jsou včetně DPH 10 %.

Tagy Doporučeno Zdopravy.cz
215 komentářů