Návrat dalších aerolinek do Prahy. Spojení křísí Austrian či Air Serbia. Lufthansa vrací linku do Mnichova

Turbovrtulové letadlo Dash 8 - Q400 společnosti Austrian Airlines. Autor: Austrian AirlinesTurbovrtulové letadlo Dash 8 - Q400 společnosti Austrian Airlines. Autor: Austrian Airlines

Další letecké společnosti oficiálně potvrzují návrat provozu v Praze. Zatím ale ve značně omezeném rozsahu. Obnovení letů z Prahy dnes

Další letecké společnosti oficiálně potvrzují návrat provozu v Praze. Zatím ale ve značně omezeném rozsahu.

Obnovení letů z Prahy dnes oznámily Austrian Airlines, které začnou na lince Praha – Vídeň létat od 22. června. Firma v celé své síti obnoví provoz 15. června, provoz v Praze je naplánován do druhé vlny. Letový řád počítá zatím s pěti rotacemi týdně – pondělí, ve středu dvakrát, v pátek a v neděli. Austrian plánují na červen otevřít lety do celkem 37 měst.

Navýšení provozu v Praze chystá od 15. června také Lufthansa. Ta začne na lince z Prahy do Frankfurtu létat nově od pondělí, dnes firma oznámila další výrazné navýšení počtu letů v druhé polovině června. To se týká i Prahy, od poloviny června spustí Lufthansa linku do Mnichova. Zatím třikrát týdně v pondělí, čtvrtek a sobotu.

Na Ruzyň se vrátí také Air Serbia s linkou do Bělehradu. Od 15. června bude létat třikrát týdně – v pondělí, středu a pátek.

Největší návrat provozu chystají v Praze zatím ČSA a Smartwings, ty dnes oznámily novou linku do Londýna i obnovu provozu do dalších destinací.

Tagy Air Serbia Austrian Airlines BEG letiště praha Lufthansa MUC obnovení provozu po pandemii koronaviru VIE
1 komentář