Na karlovarský filmový festival pojede speciální autobusová linka z Plzně

ČSAD autobusy Plzeň vypraví speciální festivalovou linku do Karlových Varů. Zdroj: Z-Group busČSAD autobusy Plzeň vypraví speciální festivalovou linku do Karlových Varů. Zdroj: Z-Group bus

ČSAD autobusy Plzeň vypraví denně jeden pár spojů do Karlových Varů.

V době konání Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech vypraví ČSAD autobusy Plzeň zvláštní autobusy. Od soboty 1. července do soboty 8. července vyjedou vždy v 9:20 hodin z Centrálního autobusového nádraží v Husově ulici v Plzni.

Po cestě do Karlových Varů budou zastavovat u Severky a v zastávkách Toužim, Útvina, Krásné Údolí a Bečov nad Teplou. Zpět z Karlových Varů autobus vyjíždí v 17:00 hodin.

„Během konání karlovarského filmového festivalu budeme vypravovat speciální spoje. Pojedou ráno z Plzně a odpoledne zpět z Karlových Varů. Výletníci, které nelákají filmové slavnosti, můžou speciální linku využít k výletu na bečovský hrad a zámek,“ sdělil ředitel divize ČSAD autobusy Plzeň autobusového dopravce Z-Group bus Václav Königsmark.

Jízdní řád speciální festivalové linky je k dispozici zde. Jízdenky s místenkou je možné zakoupit v předprodeji v kamenných kancelářích AMSBus nebo online.

Cestující mohou získat 20% slevu z obyčejného jízdného při předložení jízdenky z opačného směru téže linky a ze stejného dne. Slevu 15 % ze všech druhů jízdného pak lze uplatnit při platbě zákaznickou kartou ČSAD nebo e-peněženkou Plzeňského kraje.

Tagy ČSAD autobusy Plzeň KVIFF Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary Plzeň - Karlovy Vary speciální festivalová linka Z Group bus
14 komentářů