Levnější internet a zprávy zdarma. Lufthansa přichází s novinkami na evropských letech

Airbus A320 letecké společnosti Lufthansa. Zdroj: LufthansaAirbus A320 letecké společnosti Lufthansa. Zdroj: Lufthansa

Na vybraných letech německého dopravce půjde bezplatně odesílat a přijímat neomezené množství zpráv, internetové balíčky pak zlevní téměř o polovinu.

Od poloviny ledna příštího roku nabídne Lufthansa na vybraných letech po Evropě bezplatné odesílání a přijímání neomezeného počtu zpráv, a to včetně fotografií. Služba bude k dispozici v letadlech rodiny Airbus A320, které jsou vybaveny wifi.

Aby mohli cestující novinku využívat, budou se muset na palubě přihlásit pomocí údajů z věrnostního programu Miles & More, případně prostřednictvím e-mailové adresy přiřazené ke svému Travel ID. Provést novou registraci má být možné i během letu.

„Těší mě, že naši pasažéři budou moci i v budoucnu zůstat v kontaktu se svými blízkými nebo obchodními partnery nad mraky zcela zdarma,“ uvedl obchodní ředitel Lufthansy Heiko Reitz.

Bezplatné zprávy nebudou jediným krokem, kterým vyjde německý dopravce vstříc svým cestujícím. Výrazného zlevnění se dočkají balíčky s internetovým připojením na palubě. Od poloviny ledna klesne cena všech tarifů téměř o 50 procent.

V současnosti nabízí aerolinka tři typy internetových balíčků. Ceny se pohybují v závislosti na rychlosti připojení a délce letu v rozmezí od 3 do 25 eur.

Novinky jsou součástí investice v hodnotě téměř dvou miliard eur, kterými chce aerolinka vylepšit nabízené produkty a služby. Součástí programu mají být iniciativy různého rozsahu.

Tagy internet Lh Lufthansa wifi
24 komentářů