Kam za párou a či historickými autobusy? Přehledně na jednom místě, spouštíme kalendář akcí

Národní den železnice v Bohumíně 23.9. 2023. Foto: České dráhyNárodní den železnice v Bohumíně 23.9. 2023. Foto: České dráhy

Služba je pro pořadatele zdarma.

Deník Zdopravy.cz dnes spustil novou službu. Příznivci dopravy díky ní naleznou na jednom místě kalendářní přehled akcí pro veřejnost, které se týkají dopravy. Jde zejména o události spojené s dopravní nostalgií.

Zdopravy.cz tím vychází vstříc poptávce po takové službě od dopravních spolků, pořadatelů dopravních akcí a především čtenářů. Na jednom místě získají přehled o všech akcích s dopravní tematikou, o kterých se pořadatelé rozhodnou sami informovat. Události budou řazeny podle data.

Startovní přehled je zde, trvale je odkaz na Kalendář akcí umístěn v černé liště na úvodní stránce.

Pro pořadatele je zveřejnění akcí v novém kalendáři Zdopravy.cz zdarma. Pro přidání akce je potřeba si zřídit účet. V levé liště je poté nabídka Správa akcí, kde lze jednoduše vložit akci. Pokud jde o vícedenní událost, je třeba ji vložit na každý den. První vloženou akci musí schválit editor, následné přidávání dalších už je bez omezení a zveřejňuje se automaticky.

Deník Zdopravy.cz čte měsíčně přes milion unikátních čtenářů. Věříme, že nová služba pomůže propojit milovníky dopravy z řad veřejnosti a organizátory akcí. Dneškem startuje zkušební provoz, připomínky a nápady, jak službu vylepšit, jsou vítány.

Tagy Kalendář akcí
26 komentářů