Embraer pokračuje v tradici speciálních livery, nejnovější kousek nese název Tech Eagle

Embraer E195-E2 Tech Eagle Profit Hunter. Zdroj: EmbraerEmbraer E195-E2 Tech Eagle Profit Hunter. Zdroj: Embraer

Čerstvě odhalený design má odkazovat na high-tech vlastnosti a výkon letounů Embraer E195-E2.

Brazilský výrobce letadel Embraer představil svou již několikátou speciální livery. Nejnovější nástřik na letounu E195-E2 nese označení Tech Eagle Profit Hunter. Odrážet má high-tech vlastnosti a výkon stroje. Firma používá poutavé designy k reklamě, letouny se zvláštním zbarvením bere pravidelně na prezentační cesty po světě s cílem přilákat nové zákazníky.

Livery Tech Eagle zaujme technickými vzory na černém podkladu s orlí hlavou u kokpitu. Nástřik byl použit u letadla s registrací PR-ZIQ. Pro Embraer jsou reklamní zbarvení typická. Společnost už v minulosti ukázala celou škálu speciálních livery se symbolikou říše zvířat, a to například žraloka, lva či sněžného leoparda.

Embraer už získal na model E195-E2 více jak 230 objednávek. Dodat stihl přes 60 strojů. Firma se k označení Profit Hunter, v překladu lovce zisku, hrdě hlásí. Říká, že její E195-E2 jsou jedny z nejúspornějších úzkotrupých letadel v současnosti. Nabízet mají o 20 % nižší spotřebu paliva či o 25 % méně vypouštěných emisí ve srovnání s předchozími letadly z rodiny E-jet.

Embraer E195-E2 Tech Eagle Profit Hunter.
Zdroj: EmbraerEmbraer E195-E2 Tech Eagle Profit Hunter.
Zdroj: EmbraerEmbraer E195-E2 Tech Eagle Profit Hunter.
Zdroj: Embraer
Tagy E-Jet E-Jet E2 Embraer Embraer E195-E2 Profit Hunter speciální livery Tech Eagle
1 komentář