Benzina zavádí na pumpách cyklistické servisní stojany. 10 z nich nabízí i nabíječku elektrokol

Servis pro cyklisty na pumpách Benzina. Foto: Orlen UnipetrolServis pro cyklisty na pumpách Benzina. Foto: Orlen Unipetrol

Stojany budou mít k dispozici nářadí potřebné pro základní opravy.

Síť čerpacích stanic Orlen Benzina nabídne v 35 turisticky atraktivních lokalitách cyklistické servisní stojany, doplněné v některých případech také o nabíjecí stanice pro elektrokola.

„Ověřili jsme si, že spousta našich zákazníků patří mezi aktivní fanoušky cyklistiky. Proto jsme podpořili nápad našich kolegů vytvořit na vybraných čerpacích stanicích útočiště s potřebnou výbavou pro základní údržbu a servis jízdních kol. V některých případech i včetně nabíječky pro elektrokola,“ říká Zbigniew Leszczyński, člen představenstva skupiny Orlen Unipetrol zodpovědný za maloobchod.

Cyklisté naleznou servisní stojany na 35 čerpacích stanicích v oblastech blízko cyklostezek. Uživatelé elektrokol si budou moci dobít bicykly u deseti z nich: v Českých Budějovicích, v Třeboni, Doksech, Špindlerově Mlýně, Vrchlabí, Slavonicích, Valticích a Mikulově, ve Velkých Losinách a v Rožnově pod Radhoštěm.

Cyklistické stojany jsou vybaveny nářadím pro základní opravy. Po ruce bude křížový i plochý šroubovák, sada šestihranných klíčů, sada torx klíčů, plochý klíč, nastavitelný klíč, tři montážní páky a manuální hustilka.

Pro méně zkušené cyklisty je na stojanu umístěn QR kód, který po naskenování chytrým telefonem zpřístupní návod na opravu či seřízení jízdního kola. Servisní stojany na čerpacích stanicích mohou využívat nejen cyklisté pro svá jízdní kola, ale také široká veřejnost pro dětské kočárky nebo vozíky pro invalidy.

Servis pro cyklisty na pumpách Benzina. Foto: Orlen UnipetrolServis pro cyklisty na pumpách Benzina. Foto: Orlen UnipetrolServis pro cyklisty na pumpách Benzina. Foto: Orlen UnipetrolServisní stojan pro cyklisty na stanicích Benzina. Zdroj: Orlen Benzina
Tagy Benzina cyklisté cyklistika elektrokola Orlen Unipetrol servisní stojan
40 komentářů