Bamboo Airways odkládají start linky z Prahy do Hanoje na neurčito, vymazaly všechny lety

Dreamliner společnosti Bamboo Airways v Praze. Pramen: Letiště PrahaDreamliner společnosti Bamboo Airways v Praze. Pramen: Letiště Praha

Březnová návštěva Boeingu 787-9 v barvách Bamboo Airways na Letišti Václava Havla kvůli repatriačnímu letu mohla být současně premiérou i derniérou

Březnová návštěva Boeingu 787-9 v barvách Bamboo Airways na Letišti Václava Havla kvůli repatriačnímu letu mohla být současně premiérou i derniérou nového spojení mezi Hanojí a Prahou. Po třech posunech startu letů firma vymazala ze svého rezervačního systému úplně všechny lety i na příští rok.

Na změnu upozornil server Routes Online, redakce vyjádření Bamboo Airways zjišťuje. Dopravce už od vypuknutí pandemie koronaviru třikrát posunul start, naposledy na začátek října. Nově v rezervačním systému není žádný let ani na příští rok.

Pandemie koronaviru má na dálkové linky z Prahy zásadní dopad: letos například neotevře žádná aerolinka spojení do USA, na červenec je zatím posunutý návrat dálkových linek do Dubaje a Dauhá, stále nelétá ani Korean Air.

Bamboo Airways se měly objevit původně v Praze s pravidelnými lety na konci března, Praha měla být první evropskou destinací rychle rostoucího vietnamského dopravce.

Tagy Bamboo Airways letiště praha
9 komentářů