Bamboo Airways odkládají start linky z Hanoje do Prahy až na červen

Dreamliner společnosti Bamboo Airways v Praze. Pramen: Letiště PrahaDreamliner společnosti Bamboo Airways v Praze. Pramen: Letiště Praha

Vietnamská letecká společnost Bamboo Airways znovu odkládá o více než měsíc plánovaný start své první pravidelné linky do Evropy. Spojení

Vietnamská letecká společnost Bamboo Airways znovu odkládá o více než měsíc plánovaný start své první pravidelné linky do Evropy. Spojení spustí nejdříve 3. června.

Vyplývá to z dnes provedených změn v rezervačním systému. Kvůli omezení cestování a nouzovému stavu způsobeném pandemií koronaviru jde o očekávaný krok.

Bamboo Airways posunuly termín startu už před měsícem z konce března na 26. dubna. I nadále vietnamský dopravce počítá s dvěma lety týdně ve středu a v neděli.

Boeing 787-9 Dreamliner vietnamské společnosti se ale už do Prahy podíval: na konci března přivezl české a další občany evropských zemí v rámci repatriačních letů. Na palubě byl i náklad zdravotnického materiálu. Na červen je zatím plánováno obnovení dálkových letů i v případě Emirates a Qatar Airways.

Tagy Bamboo Airways
11 komentářů