Video: Začíná MS v ragby, řidiči natočili šoférskou haku. C.S. Cargo polepilo kamiony

Kamion C.S. Cargo propaguje ragby. Autor: C.S. CargoKamion C.S. Cargo propaguje ragby. Autor: C.S. Cargo

Dopravní a logistická společnost C.S.Cargo je od září hlavním partnerem České rugbyové unie. Chce tak přispět k rozšíření povědomí o

Dopravní a logistická společnost C.S.Cargo je od září hlavním partnerem České rugbyové unie. Chce tak přispět k rozšíření povědomí o ragby v České republice. Zároveň s podporou unie spustila firma propagační kampaň k mistrovství světa v ragby, které dnes začíná v Japonsku.

Do kampaně se zapojilo i několik zaměstnanců společnosti, kteří tomuto sportu fandí. Natočili video s šoférskou hakou. Po dobu mistrovství bude jezdit i desítka speciálně polepených kamionů.

„Mám rád tvrdou hru, kde není místo pro fauly a nafilmované pády. Logistika a doprava je sakra tvrdá hra a naše C.S.Cargo hraje fair, to máme s rugbisty společné,” uvedl Jan Blaško, předseda dozorčí rady C.S.CARGO Holding.

Zatímco ve světě patří ragby k nejoblíbenějším sportům, v České republice si své fanoušky teprve získává. Hlavní roli v podpoře sportu na hráčské i divácké úrovni zastává právě Česká rugbyová unie, která sdružuje všechny kluby z celé republiky a vychovává nové hráče.

Tagy C.S. Cargo ragby
4 komentáře