C.S.CARGO koupilo dopravce na přepravu sypkých materiálů

Nákladní auto Volvo v barvách dopravce PUMR & RYBA. Foto: C.S. CargoNákladní auto Volvo v barvách dopravce PUMR & RYBA. Foto: C.S. Cargo

Akvizice má umožnit C.S. Cargu posílit nabídku svých služeb.

Společnost C.S. CARGO posílila svoji pozici na českém trhu. Dopravní a logistická společnost dokončila nákup společnosti PUMR & RYBA, Transport-Spedition z Lázní Bělohrad. Dopravce provozuje 41 tahačů a 83 kusů přípojné techniky. Zaměřuje se na přepravu sypkých materiálů.

O akvizici informovalo C.S. Cargo v tiskové zprávě, změna majitele je patrná i v obchodním rejstříku. Sto procent firmy ovládal dosud Zdeněk Ryba, který dříve vykoupil podíl od spoluzakladatele společnosti Martina Pumra.

Dopravce jezdí se silo návěsy, přepravuje nejrůznější druhy sypkých materiálů, jako jsou například gumárenské saze, granuláty či rašelina, a také potravinářských výrobků a surovin, například mouku a cukr. C.S.CARGO tím bude moci rozšířit portfolio svých služeb.

„Věříme, že tato akvizice přinese pestrost do našich přepravních služeb a společně s našim novým partnerem zajistíme klientům flexibilitu a komplexnost. V následujících měsících budeme aktivně integrovat společnost PUMR & RYBA do našich procesů a naší firemní kultury, abychom co nejdříve dosáhli optimálního propojení obou společností,“ okomentoval Aleš Willert, generální ředitel skupiny C.S. CARGO.

Tagy C.S. Cargo PUMR & RYBA
Žádné komentáře