Václav Fischer opět křísí leteckou společnost. Zatím na Facebooku

Nová podoba letadel airFischer. Foto: airFischerNová podoba letadel airFischer. Foto: airFischer

Václav Fischer po více než roce opět vzkřísil své plány na obnovení vlastní letecké firmy. Bývalý senátor a podnikatel, který

Václav Fischer po více než roce opět vzkřísil své plány na obnovení vlastní letecké firmy. Bývalý senátor a podnikatel, který musel svoji cestovní kancelář prodat, to oznámil na facebookovém profilu Fischer Air, z kterého v minulosti oznamoval start letecké společnosti airFischer. K němu ale nikdy nedošlo.

Fischer ve svém příspěvku uvedl, že letos uplyne 40 od založení Fischer Reisen, v textu zkopíroval většinu textu z loňského roku, v kterém popisuje své zkušenosti v cestovním ruchu. To, že slibované aerolinky airFischer v roce 2019 nespustil, vysvětluje „různými administrativními překážkami“. Jaké konkrétně to měly být, není jasné. Jisté je, že airFischer se dotazoval na možnosti získání licence leteckého dopravce (tzv. AOC) na Slovensku.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2997298343661676&id=1427734140618112&

Fischer slibuje, že 22. června oznámí přesně nové záměry rozvoje skupiny Fischer v České republice, Rakousku a Německu. „Pokud to situace dovolí, zahájíme v září 2020 – ve spolupráci s EU společnostmi – první lety na ostrovy Gran Canaria, Mallorca a Kréta,“ uvedl Fischer.

Za rok chce Václav Fischer představit novou flotilu letadel patřící společnosti A. M. F. Aircraftleasing Meier & Fischer GmbH & Co. a program letů z českých, slovenských, německých a rakouských letišť.

Plán na vstup do leteckého byznysu oznámil Václav Fischer na podzim roku 2018, zůstalo ale pouze u slibů. Několik dní prodával i letenky, peníze nakonec těm, kteří si je koupili, vrátil.

Tagy airFischer Top Václav Fischer
31 komentářů