RailTransport-Stift chystá speciální noční vlak do Legolandu

Lokomotiva Railtransport-Stift s lůžkovým vozem BCE.Lokomotiva Railtransport-Stift s lůžkovým vozem BCE.

Seznam netradičních spojení v podobě mimořádných vlaků rozšíří letos společnost RailTransport-Stift. Na konci září vypraví vlak z Děčína přes Prahu

Seznam netradičních spojení v podobě mimořádných vlaků rozšíří letos společnost RailTransport-Stift. Na konci září vypraví vlak z Děčína přes Prahu do německého Legolandu.

Podle jednatele a majitele firmy Radana Stifta noční vlak pojede pod značkou Bohemia Classic Express. Vlak je naplánován na 27. září, z Děčína odjede kolem 18. hodiny a dál pokračuje přes Prahu a Plzeň do bavorského Günzburgu. Ceny zpátečních jízdenek začínají na 1700 Kč za místo v šestimístném lehátkovém oddíle až po 2900 v lůžkovém voze ve dvoulůžkovém oddílu. V ceně je snídaně, transfer z nádraží do parku a zpět a vstupné do Legolandu.

Souprava by měla být složená z celkem 6 vozů včetně jídelního.

Dopravce naplánoval termín akce na sváteční pondělí, kdy je v Legolandu plánován český den, odjezd zpět je v pondělí večer. Kompletní informace k projektu budou během několika dnů na stránkách dopravce.

Jídelní vůz Bohemia Classic Express. Lokomotiva Railtransport-Stift s lůžkovým vozem BCE. Lokomotiva Railtransport-Stift s lůžkovým vozem BCE. Lůžkový vůz BCE
Tagy RailTransport - Stift vlak do Legolandu
18 komentářů