RailTransport-Stift letos rozšířil nabídku přímých zážitkových vlaků, poprvé pojede i do Švýcarska

Lokomotiva Railtransport-Stift s lůžkovým vozem BCE.Lokomotiva Railtransport-Stift s lůžkovým vozem BCE.

Novinkou v nabídce jsou i další německé destinace.

Společnost Railtransport-Stift plánuje po úspěchu přímých vlaků do německého Legolandu rozšíření své nabídky přímého spojení pod značkou Bohemia Classic Express. Plán dopravce počítá s provozem vlaků téměř každý víkend, navíc do zcela nových destinací.

„Máme letos v nabídce několik novinek, aby naši zákazníci nemuseli jen do Legolandu. Nově nabídneme spojení Europa-Parku na německo-francouzské hranici, Heide Parku mezi Brémami a Hamburkem a Hansa Parku severně od Hamburku. Tento zájezd bude spojen i s možností koupání v Baltském moři. Poprvé nabídneme i spojení do Švýcarska,“ popsal hlavní změny Radan Stift, jednatel firmy.

Dopravce jízdenky prodává přes svůj eshop zajezdovevlaky.cz. Půjde většinou o víkendové spoje s odjezdem kolem 19. hodiny z Prahy a cestou přes noc s ubytováním v lůžkovém či lehátkovém vozu. Většinou jde o šestivozovou soupravu složenou z vagónů řad WLAB, WR a Bcm. „Některé termíny máme téměř vyprodané. Letos jsme zaznamenali velkou poptávku například od školních skupin,“ dodal Stift.

Nejdelší bude cesta do švýcarské Kostnice, kde cestující stráví ve vlaku celkem pět nocí. Vlak je zaměřen hlavně na poznávání krás okolí Bodamského jezera i některých místních dopravních zajímavostí.

Firma Radana Stifta začala  se zájezdy do Legolandu loni, pro velký zájem vypravila neplánovaně více spojů. Radan Stift byl hostem podcastu Cesty Zdopravy.cz.

Tagy RailTransport - Stift
7 komentářů