Vlaky ze Straškova do Legolandu jsou opět vyprodané, dopravce přidal další termíny

Zájezdový vlak do Legolandu. Foto: Pavel VaníčekZájezdový vlak do Legolandu. Foto: Pavel Vaníček

Sázka na nabídku do jiných zábavních parků naopak letos příliš nevyšla.

Společnost Railtransport-Stift rozšířila dodatečně nabídku přímých zájezdových vlaků ze Straškova přes Prahu a Plzeň do německého Legolandu. Důvodem je vyprodání zbývajících tří plánovaných termínů v srpnu a v září.

„Přidáváme ještě jeden vlak nad náš plán na 15.–17.9.2023,“ řekl jednatel firmy Radan Stift. Jeho firma letos výrazně rozšířila nabídku zájezdových vlaků do nových destinací. Ne o všechny byl ale zájem.

Podle Stifta byla dostatečná poptávka po cestě k Bodamskému jezeru nebo pro Čundr Expres do Jeseníků, nepříjemným překvapením byl pro něj naopak slabý zájem o cesty do větších zábavních parků, než je Legoland: Europa-Parku na německo-francouzské hranici, Heide Parku mezi Brémami a Hamburkem a Hansa Parku severně od Hamburku. Osvědčenou jistotou tak zůstává cesta do Legolandu. Jízdenky jsou v prodeji přes e-shop Zajezdovevlaky.cz, obvykle jezdí šestivozová souprava.

Firma Radana Stifta začala se zájezdy do Legolandu loni, pro velký zájem vypravila neplánovaně více spojů. Radan Stift byl nedávno hostem podcastu Cesty Zdopravy.cz.

Podcast: Absence zabezpečení, které hlídá strojvedoucího, je velký problém české železnice, říká Radan Stift

Tagy RailTransport - Stift vlak do Legolandu
25 komentářů