Provozovatel zájezdových vlaků přidává po úspěchu spojů do Legolandu další destinace

Zájezdový vlak do Legolandu. Foto: Pavel VaníčekZájezdový vlak do Legolandu. Foto: Pavel Vaníček

Vlaky budou od května v provozu každý víkend.

Společnost RailTransport-Stift po letošním úspěchu přímých zážitkových vlaků do německého Legolandu výrazně rozšíří nabídku svých zájezdových vlaků na příští rok. Kromě Legolandu začne pořádat železniční zájezdy také například do Europa-Parku na německo-francouzské hranici  a Heide Parku mezi Brémami a Hamburkem. Tento zájezd bude spojen i s možností koupání v Baltském moři.

Dopravce již spustil na stránkách zajezdovevlaky.cz prodej zájezdů a voucherů na příští sezónu. Půjde většinou o víkendové spoje s odjezdem kolem 19. hodiny z Prahy a cestou přes noc s ubytováním v lůžkovém či lehátkovém vozu. V prodeji jsou pod značkou Bohemia Classic Express.  Většinou jde o šestivozovou soupravu složenou z vagónů řad WLAB, WR a Bcm.

Firma Radana Stifta začala letos se zájezdy do Legolandu, pro velký zájem firma vypravila neplánovaně více spojů. Proto se nabídka ještě rozšíří a vlaky mají jezdit v podstatě každý víkend od května. Výjimkou svoji délkou bude červencový zájezd do Kostnice, kdy cestující stráví ve vlaku čtyři noci. Na seznamu destinací je i například Museum Sinsheim. V červenci vypraví také Jesenický Čundr Express.

Tagy RailTransport - Stift vlak do Legolandu Zájezdové vlaky
40 komentářů