Místa jen pro dospělé. Corendon zavádí v letadle zónu, kam nesmí děti. Za příplatek 45 eur

Interiér Airbusu A350 letecké společnosti World2Fly. Zdroj: Facebook.com- World2FlyInteriér Airbusu A350 letecké společnosti World2Fly. Zdroj: Facebook.com- World2Fly

Dopravce umístí místa pro dospělé do přední části letadla.

Letecká společnost Correndon Dutch Airlines nově nabízí cestujícím na lince z Amsterdamu na Curaçao možnost sedět v části letadla, kde budou mít jistotu, že v jejich blízkosti nebudou  žádné děti.

Novou nabídku oznámil dopravce v tiskové zprávě. Prostor bez dětí bude v přední části letadla. Půjde o devět míst označených jako XL Seats (s větším prostorem) a 93 standardních míst. Prostor bude fyzicky oddělen od další části letadla, kde budou ostatní cestující.

Novinku si dopravce nacenil na 45 eur za jednu cestu, v případě XL sedačky na 100 eur. Usednout do těchto míst mohou jen ti, kterým bylo nejméně 16 let.

Dopravce novinku vysvětluje jako výhodnou pro různé skupiny cestujících: jak dospělé bez dětí, kteří chtějí mít klid od dětí, tak pro rodiny s dětmi, kteří nebudou muset tolik řešit, když jejich potomek bude hlučný.

Dopravce na trase nasadí Airbus A350-900 společnosti World2Fly. Od stejné firmy bude využívat A350 i Cestovní kancelář Fischer pro své charterové lety do exotiky v nadcházející sezoně. Pokud se takový model uspořádání osvědčí, chce ho nasadit i na další lety.

Tagy Adults only Corendon Airlines
52 komentářů