Letecká společnost Air Arabia zahájila lety Praha – Casablanca

Letadlo Air Arabia v Praze. Pramen: Letiště PrahaLetadlo Air Arabia v Praze. Pramen: Letiště Praha

Nízkonákladová letecká společnost Air Arabia zahájila pravidelné letecké spojení Prahy a největšího marockého města Casablanca. Linka bude v provozu dvakrát

Nízkonákladová letecká společnost Air Arabia zahájila pravidelné letecké spojení Prahy a největšího marockého města Casablanca. Linka bude v provozu dvakrát týdně, vždy v pondělí a ve čtvrtek. První pár letů se uskutečnil včera.

Casablanca se nachází na pobřeží Atlantického oceánu a je střediskem rozsáhlé turistické oblasti. „Kromě Casablanky lidé mohou navštívit další města, jako jsou například Mohamedia (30 kilometrů od Casablanky), Mazagan (120 kilometrů) či Rabat (90 kilometrů),“ napsala firma v tiskové zprávě.

Air Arabia na pražskou linku nasadí letoun Airbus A320. Cestující mohou v Casablance využít i navazujících letů v síti Air Arabia do dalších marockých měst. Zástupci letecké společnosti očekávají, že přes Prahu budou do Maroka cestovat návštěvníci z celé střední Evropy. Air Arabia je členem Air Arabia Group, sídlí v Casablance. Aerolinka zahájila provoz v dubnu 2009.

Do Maroko létá z Prahy ještě Ryanair, jehož cílem je Marrákeš.

Praha – Casablanca – Praha:

Dny

Praha – Casablanca

Casablanca – Praha

Pondělí a čtvrtek

20:30 – 23:35

14:50 – 19:40

Tagy Air Arabia Casablanca letiště praha Maroko
Žádné komentáře