Jindřichův Hradec chystá soutěž na desetileté zajištění MHD

Jindřichův Hradec. Autor: Herbert Frank from Wien (Vienna), AT – Jindrichuv Hradec / Neuhaus, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=69895324Jindřichův Hradec. Autor: Herbert Frank from Wien (Vienna), AT – Jindrichuv Hradec / Neuhaus, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=69895324

Město Jindřichův Hradec chystá veřejnou soutěž na desetiletý provoz MHD. Předběžné oznámení město zveřejnilo ve věstníku veřejných zakázek. Vítěz by

Město Jindřichův Hradec chystá veřejnou soutěž na desetiletý provoz MHD. Předběžné oznámení město zveřejnilo ve věstníku veřejných zakázek.

Vítěz by měl vyjet v roce 2022, předpokládaná hodnota zakázky je 225 milionů korun bez DPH. „Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dopravní obslužnosti území města Jindřichův Hradec a jeho místních částí (Radouňka, Otín, Políkno, Buk, Matná, Dolní Radouň, Děbolín, Horní Žďár, Dolní Skrýchov),“ píše se ve věstníku.

Město předpokládá, že bude zachován současný rozsah MHD, kterou zajišťuje ČSAD Jindřichův Hradec ze skupiny ICOM.

Aktuálně probíhá i velký tendr Jihočeského kraje na meziměstskou autobusovou dopravu. Tu na Jindřichohradecku zajišťuje právě ČSAD Jindřichův Hradec. Podle informací z protokolu o otevírání obálek ale nenabídlo nejnižší cenu.

Tagy MHD Jindřichův Hradec
13 komentářů