Eurolines zavádí další spoj Praha – Mnichov, cena klesla pod 300 Kč

Autobus Setra společnosti Eurolines. Foto: EurolinesAutobus Setra společnosti Eurolines. Foto: Eurolines

Společnost Eurolines rozšíří od 3. srpna své spojení Prahy a Mnichova o další spoj. Na lince spolupracuje od začátku roku

Společnost Eurolines rozšíří od 3. srpna své spojení Prahy a Mnichova o další spoj. Na lince spolupracuje od začátku roku s Leo Expressem.

Nové spojení má začít jezdit odpoledne z Prahy v 16:45. Eurolines se dosud střídaly s Leo Expressem na ranní lince s odjezdem v 7:45 hodin z Prahy, od příštího týdne budou ranní linku zajišťovat autobusy Leo Expressu, odpolední Eurolines. Dopravci si vzájemně prodávají jízdenky a nabízejí spoje v rezervačním systému. Nový podvečerní spoj je zatím naplánován do 7. října, kdy končí Oktoberfest, firma ale zvažuje i její prodloužení na celoroční provoz.

Cestující budou mít na trase jistotu, že pojedou autobusy Setra: černé jsou Leo Express, bílé Eurolines. Oba dopravci poskytují srovnatelný standard služeb: polohovatelná sedadla s výsuvy do stran a rozšířeným prostorem pro nohy, AC, WC, zásuvky 230 V, zdarma WiFi v ČR i v zahraničí, denní tisk, časopisy, 2 cestovní a 1 příruční zavazadlo.

Odpolední spoj nebude zajíždět na mnichovské letiště, zastaví jen v Regensburgu. V Mnichově tak má být autobus za 4 hodiny a 40 minut. Na cestě zpět zastaví na letišti oba spoje.

Mezi Prahou a Mnichovem i po navýšení počtu vlaků jezdí stále častěji a rychleji autobusy. Nejvíce spojů na této trase vypravují FlixBus a IC Bus Deutsche Bahn.

Tagy Eurolines praha - mnichov
2 komentáře