dkv-spojujeme

Eurolines otevírají nové spojení na jih, Česko spojí se Slovinskem a Itálií

Autobus Setra společnosti Eurolines. Foto: EurolinesAutobus Setra společnosti Eurolines. Foto: Eurolines

Společnost Eurolines začne od 3. srpna s provozem další dálkové linky mezi Českem a Itálií. Trasa povede i netradičně přes

Společnost Eurolines začne od 3. srpna s provozem další dálkové linky mezi Českem a Itálií. Trasa povede i netradičně přes Slovinsko. Výrazně tak rozšíří počet měst, kam z Prahy a Brna jezdí.

Nová linka povede z Prahy do Brna a Vídně a dál bude pokračovat přes Štýrský Hradec, Maribor, Lublaň, Terst, Benátky a Padovu do Boloni. Autobusy pojedou dvakrát týdně, v úterý a v pátek. Z Prahy odjíždí v 19 hodin, z Brna ve 21:30.

Brzké ranní příjezdy a večerní odjezdy zpět umožňují navštívit většinu destinací i na oblíbenou otočku a ušetřit tak náklady za ubytování. Na místě vždy zůstává dost času na prohlídku města,“ říká Pavla Lauermannová z Eurolines.

Například v Terstu je autobus v 6:15, v Benátkách o dvě hodiny později. Zpět se vydává ve 20 hodin z Boloni, z Benátek ve 22 hodin.

Linku budou obsluhovat tradiční Eurolines vozy SETRA řady 515 HD se standardním servisem Eurolines, tedy například denním tiskem, připojením k internetu nebo zásuvkami. V autobusech jsou k dispozici 2 speciální dětské sedačky.

Ceny jízdenek do Slovinska začínají na 697 korunách, do Benátek pak cesta vyjde na 879 korun za jednu cestu.

Tagy Eurolines spojení Česko - Itálie spojení Česko - Slovinsko
9 komentářů