Výtěžek z jízdních řádů podpoří záchranu Štokra a kamerový systém ve Výtopně Jaroměř

Lokomotiva 556.0304 v Jaroměři. Foto: Muzeum Výtopna JaroměřLokomotiva 556.0304 v Jaroměři. Foto: Muzeum Výtopna Jaroměř

Nákupem knižního jízdního řádu můžete letos podpořit i záchranu parní lokomotivy Štokr 556.0304 či vybudování kamerového systému v železničnímu muzeu

Nákupem knižního jízdního řádu můžete letos podpořit i záchranu parní lokomotivy Štokr 556.0304 či vybudování kamerového systému v železničnímu muzeu Výtopna Jaroměř. Zároveň jde i o jednu z posledních možností, jak si pořídit nový jízdní řád z produkce vydavatele deníku Zdopravy.cz.

Deník Zdopravy.cz se rozhodl netradičním způsobem podpořit nadšence ze spolku Železniční muzeum Výtopna Jaroměř. Věnoval mu 100 kusů knižního jízdního řádu. Spolek je bude prodávat za speciální cenu 304 Kč, za kterou kupující obdrží i celoroční vstupenku do muzea. Cena 304 Kč je stanovena symbolicky s ohledem na číslo lokomotivy 556.0304, kterou muzeum letos získalo.

Jízdní řád se prodává osobně přes členy spolku nebo je možné ho zaslat poštou. Kontakt je predseda@vytopnajaromer.cz nebo telefonicky na předsedu spolku Bohuslava Škodu na čísle 731489411.

Peníze budou použity nejen na záchranu parní lokomotivy, ale také na budování kamerového systému v muzeu. Ten by měl do budoucna pomoci zabránit požárům, ke kterým letos v areálu došlo. Muzeum při nich přišlo o několik cenných historických vozů.

Tagy knižní jízdní řád Top Železniční muzeum Výtopna Jaroměř
25 komentářů