ČSAD Střední Čechy nakoupí 27 autobusů na CNG, dodá je dealer Iveca

Crossway LE pro ČSAD Střední Čechy. Foto: ČSAD Střední ČechyCrossway LE pro ČSAD Střední Čechy. Foto: ČSAD Střední Čechy

ČSAD Střední Čechy pokračuje ve velké obnově autobusového parku pro linky ve Středočeském kraji. Od společnosti Tezas servis nakoupí celkem

ČSAD Střední Čechy pokračuje ve velké obnově autobusového parku pro linky ve Středočeském kraji. Od společnosti Tezas servis nakoupí celkem 27 dvanáctimetrových autobusů Iveco Crossway Low Entry.

Vyplývá to z informací na profilu zadavatele. Tezas byl jediným zájemcem, který podal nabídku. ČSAD Střední Čechy zaplatí za autobusy celkem 162,5 milionu korun bez DPH, 6,020 milionů za autobus.

Podle smlouvy mají být autobusy dodány do konce srpna letošního roku. Vozidla zamíří s největší pravděpodobností na Mělnicko. Autobusy budou plně klimatizované.

Jde o další velkou zakázku, kterou dopravci jezdící v systému Pražské integrované dopravy a Středočeský kraj mění výrazně svůj vozový park, autobusy plní nové standardy vyžadované objednateli, jezdit budou v barvách PID. Díky velké modernizaci kraj a dopravci nesoutěží nové smlouvy, ale prodloužili stávající kontrakty.

Tagy Crossway LE ČSAD Střední Čechy Iveco Pražská integrovaná doprava Tezas
12 komentářů