Vlaky mezi Brnem a Přerovem čeká tři dny výluka

Železniční stanice Kojetín. Foto: MIGORMCZ – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=75158781Železniční stanice Kojetín. Foto: MIGORMCZ – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=75158781

Cestování mezi Brnem a Přerovem naruší od středy do pátku další denní výluka. Cestující RegioJetu a Českých drah čeká na

Cestování mezi Brnem a Přerovem naruší od středy do pátku další denní výluka. Cestující RegioJetu a Českých drah čeká na této trase přestup na náhradní autobusy.

Správa železnic na tento týden naplánovala dvě výluky: ve středu a ve čtvrtek mezi Nezamyslicemi a Kojetínem, v pátek pak mezi Kojetínem a Přerovem. Výluka je naplánována od 8:00 do 13:55.

RegioJet má oznámení o výluce umístěno již na svých stránkách, České dráhy zatím o omezení informovaly v tiskové zprávě. RegioJet v případě výluky z Nezamyslic do Kojetína ukončí vlaky z Bohumína v Kojetíně a nahradí je autobusy dál do Brna přes Vyškov, stejně tak pojedou autobusy z Brna do Kojetína, kde bude čekat vlak. Dopravce současně upozornil na změny v odjezdech náhradních autobusů. V pátek bude náhradní autobusová doprava nasazena v úseku Kojetín – Přerov.

České dráhy mají pro výluku již stanovený výlukový jízdní řád. Ten počítá v době omezení s náhradní autobusovou dopravou po všechny tři dny z Nezamyslic až do Přerova. Upozornily současně, že nástup do autobusů náhradní dopravy je umožněn pouze předními dveřmi.

Tagy Brno - Přerov České dráhy RegioJet Správa železnic výluka Nezamyslice - Kojetín
24 komentářů