Ural Airlines zaplní částečně mezeru po ČSA, přidávají lety do Jekatěrinburgu

Airbus A319 společnosti Ural Airlines v Praze. Foto: Letiště PrahaAirbus A319 společnosti Ural Airlines v Praze. Foto: Letiště Praha

O dvě frekvence týdně navýší letecká společnost Ural Airlines spojení Prahy s Jekatěrinburgem. Od 6. března bude létat na trase

O dvě frekvence týdně navýší letecká společnost Ural Airlines spojení Prahy s Jekatěrinburgem. Od 6. března bude létat na trase s Airbusem A320family až šestkrát týdně.

K navýšení počtu letů dojde poté, co České aerolinie na konci ledna přestaly do čtvrtého největšího města létat. Linka skončila po 15 letech provozu, ČSA létaly čtyřikrát týdně.

Díky tomuto navýšení dojde k částečnému pokrytí kapacity způsobeného zrušením letů jiným dopravcem. I když je linka primárně využívána ruskými a čínskými cestujícími, díky pohodlným přestupům v Jekatěrinburgu ji mohou využít i cestující z České republiky letící do regionu či okolních zemí,“ uvedla Kateřina Pavlíková z Letiště Praha. Jediným dnem v týdnu, kdy Ural Airlines nebudou létat, budou pondělky.

Ural Airlines aktuálně nabízí z Prahy tři linky, kromě Jekatěrinburgu létá do Krasnodaru a  od konce loňského roku ještě na moskevské letiště Žukovskij.

Tagy Praha - Jekatěrinburg Ural Airlines
2 komentáře