Ural Airlines navýšily počty letů z Prahy na moskevské letiště Žukovskij

Airbus A321 společnosti Ural Airlines. Foto: By Anton Bannikov [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia CommonsAirbus A321 společnosti Ural Airlines. Foto: By Anton Bannikov [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons

Letecká společnost Ural Airlines znovu posílila svoji přítomnost v Praze. Po nedávném přidání letů mezi Prahou a Jekatěrinburkem přidala i

Letecká společnost Ural Airlines znovu posílila svoji přítomnost v Praze. Po nedávném přidání letů mezi Prahou a Jekatěrinburkem přidala i lety z Prahy na moskevské letiště Žukovskij. Navýšení dnes oznámilo Letiště Praha.

Namísto stávajících čtyř letů týdně dopravce nově létá každý den. Byly přidány lety v pondělí, úterý a v pátek. Firma s linkou začala loni na konci roku, nasazuje na ni letadla Airbus A321 s kapacitou 220 míst.

Letiště Žukovskij se nachází nedaleko ruského hlavního města, je od něj vzdálené přibližně hodinu cesty. Doba letu z Prahy je přibližně 2 hodiny a 45 minut.

Cestující z Prahy mohou také využít pravidelné lety Ural Airlines do Jekatěrinburgu (až 6x týdně) a do Krasnodaru (2x týdně).

Ural Airlines loni navýšily počty přepravených cestujících o 13 % na 9 milionů. Flotila Ural Airlines se skládá z letadel typu Airbus, aktuálně jich letecká společnost provozuje 45 (24 А320, 16 А321 a 5 А319).

Tagy letiště Žukovskij Praha - Moskva Ural Airlines
1 komentář