Ryanair začal prodávat letenky až 17 měsíců dopředu, posílí spojení z Prahy do Madridu

Boeing 737-800 společnosti Ryanair na odletu z Prahy. Foto: Letiště PrahaBoeing 737-800 společnosti Ryanair na odletu z Prahy. Foto: Letiště Praha

Letecká společnost Ryanair začala s prodejem letenek na příští letní letový řád s výrazným předstihem, než je obvykle. Od tohoto

Letecká společnost Ryanair začala s prodejem letenek na příští letní letový řád s výrazným předstihem, než je obvykle. Od tohoto týdne si mohou cestující koupit letenky až do října 2020.

Letenky se většinou prodávají maximálně rok dopředu, Ryanair letos nabízí letenky až 17 měsíců dopředu. Nejde ale často o příliš výhodnou koupi.  Například nákup letenky na příští říjen jsou často dražší než letenky v letošním červnu.

Ryanair uvolnil do předprodeje s takovým náskokem jen některé linky, hlavně do středomořských destinací, tedy zejména do Francie, Itálie, Řecka, Španělska a Portugalsko.

V případě Prahy je možné s takovým předstihem koupit letenky do čtyř měst: Milána Bergama, Londýna, Barcelony a Madridu. Rezervační systém současně ukazuje navýšení počtu letů z Prahy do Madridu. Namísto stávajících čtyž letů týdně bude Ryanair mezi Prahou a Madridem létat každý den. K navýšení počtu letů má dojít už s příchodem zimního letového řádu. Z ostatních českých měst letenky s takovým předstihem nenabízí. 

Tagy Praha - Madrid Ryanair
6 komentářů