ČSA začnou létat do Madridu, linku obslouží Boeingy Smartwings

Boeing 737-700 společnosti Smartwings a Airbus A319 ČSA. Foto: Letiště PrahaBoeing 737-700 společnosti Smartwings a Airbus A319 ČSA. Foto: Letiště Praha

Letenky jsou již v prodeji, cena zpáteční letenky bez odbaveného zavazadla vychází v nejlevnějším tarifu Lite na něco málo přes šest tisíc korun.

České aerolinie (ČSA) začnou od 29. června pravidelně létat z Prahy do Madridu. Spojení s hlavním městem Španělska bude v provozu dvakrát týdně, a to vždy ve čtvrtek a v neděli. Dopravce o tom informoval na Facebooku.

Letenky jsou již v prodeji v rezervačním systému společnosti, ze kterého zároveň vyplývá, že dopravce bude na linku nasazovat letadla Smartwings. Mělo by jít o stroje Boeing 737-800. Lety z Prahy odstartují vždy ve 12:50 a ponesou číslo OK700. V Madridu využijí tamní terminál 4. Zpáteční lety s číslem OK701 vyletí z letiště Adolfa Suáreze v 16:40.

Cena zpátečních letenek vychází v nejlevnějším tarifu Lite na něco málo přes šest tisíc korun. Dražší tarif Plus se zapsaným zavazadlem do 23 kilogramů pak u zpáteční letenky dosahuje částky necelých 7 400 korun.

ČSA aktuálně provozují dva starší Airbusy A320. Před pár dny oznámila společnost Air Lease Corporation (ALC), že si od ní ČSA pronajmou čtyři nová letadla Airbus A220-300. Získat je mají už v příštím roce. Dopravce aktuálně létá jen do Paříže.

Tagy České aerolinie ČSA letiště praha letiště václava havla Madrid OK Praha - Madrid prg smartwings SW
52 komentářů