RegioJet na Slovensku vypraví Prezidentský vlak s kandidáty

Prezidentský vlak RegioJetu. Pramen: RegioJetPrezidentský vlak RegioJetu. Pramen: RegioJet

Speciální vlak se sedmi kandidáty na prezidenta Slovenské republiky vypraví zítra na objednávku vydavatelství Petit Press společnost RegioJet. Na palubě

Speciální vlak se sedmi kandidáty na prezidenta Slovenské republiky vypraví zítra na objednávku vydavatelství Petit Press společnost RegioJet. Na palubě proběhne diskuze se všemi kandidáty.

Vlak tažený lokomotivou Siemens Vectron vyjíždí ráno z Bratislavy a pojede do Žiliny. Zastaví v Trnavě a Trenčíně. Půjde jen o dvouvozovou soupravu složenou z vozu Astra a vagónu s kuchyňkou.

Jsme rádi, že jsme pro náš nápad prezidentského vlaku našli partnera – soukromého železničního dopravce. Ještě radši jsme, že podobná diskuzní platforma nadchla i oslovené kandidáty. Očekáváme tvrdou, otevřenou a slušnou debatu, do které se v jednotlivých železničních stanicích připojí i naši šéfredaktoři regionálních titulů,“ řekl Peter Vavro, ředitel obsahu týdeníků My, nejčtenějších regionálních novin na Slovensku. Podobný model vyzkoušel před minulými prezidentskými volbami český regionální Deník.

Vlak vyjíždí v 9.40 z Bratislavy, v Žilině bude v 11.59. RegioJet se vrátí s vlaky na trasu, po které dříve provozoval vlaky Bratislava – Košice, z které po zavedení dopravy zdarma pro určité skupiny cestujících na Slovensku vycouval.

Tagy Prezidentský vlak RegioJet
25 komentářů