RegioJet jede mimořádně do Londýna. Autobus bude pouze pro české občany

Autobus Irizar i8 v barvách RregioJetu. Autor: RegioJetAutobus Irizar i8 v barvách RregioJetu. Autor: RegioJet

Společnost RegioJet se po dohodě s českými úřady rozhodla vypravit dva mimořádné spoje z Londýna do Prahy. Autobusy mají sloužit

Společnost RegioJet se po dohodě s českými úřady rozhodla vypravit dva mimořádné spoje z Londýna do Prahy. Autobusy mají sloužit pouze k návratu českých občanů do země.

Prodej jízdenek oznámil RegioJet v tiskové zprávě. Upozornil, že autobus bude určen pouze pro občany České republiky. Aktuálně jsou přes internetové stránky RegioJet v prodeji jízdenky na spoje jedoucí v pátek 27. 3. a sobotu 28. 3. s odjezdem z Londýna v 11:00 hodin.

V návaznosti na obsazenost spojů bude RegioJet postupně dávat do prodeje další kapacitu i na další dny,“ řekl mluvčí Aleš Ondrůj. Jednotná cena jízdenky je 1950 Kč, což była před omezením dopravy běžná cena za jednosměrnou jízdenku. První autobus v pátek je již vyprodán, firma ale zvažuje posilu.

Další repatriační autobusy připravuje ministerstvo zahraničních věcí. Dnes odjíždí autobusy z Amsterdamu, Paříže, Stockholmu, Kodaně, Berlína a Vídně. Přehled spojů je na stránkách ministerstva zahraničí.

Tagy evakuace kvůli koronaviru RegioJet
28 komentářů