Potápěč Jančura se ocitl i na modelové lokomotivě

Model lokomotivy Vectron v barvách RegioJetu. Autor: RegioJetModel lokomotivy Vectron v barvách RegioJetu. Autor: RegioJet

První a jediná lokomotiva RegioJetu s reklamním polepem zaujala výrobce železničních modelů Roco. Žlutý Vectron s reklamou na prodejce zájezdů

První a jediná lokomotiva RegioJetu s reklamním polepem zaujala výrobce železničních modelů Roco. Žlutý Vectron s reklamou na prodejce zájezdů tak dostal i modelovou variantu v rozměru H0. Skutečné lokomotivě i její malé dvojnici přitom vévodí portrét majitele RegioJetu a Student Agency Radima Jančury v potápěčských brýlích a se šnorchlem.

Nejde sice o první modelovou lokomotivu RegioJetu, model s reklamou je nicméně první, na kterém dopravce spolupracoval. Podle mluvčího Aleše Ondrůje dodal RegioJet výrobci podklady pro grafické ztvárnění, specifikaci barev a další údaje. „Příprava výroby modelu lokomotivy Siemens Vectron společnosti RegioJet v reklamním polepu dovolena.cz zabrala přibližně půl roku,“ uvedl Ondrůj. Model byl uveden jako novinka v květnu, vyjde na 200 eur.

Lokomotivu Vectron 193.227-6 s reklamním polepem nasazuje RegioJet zejména na vlaky spojující Prahu s Brnem a Vídní nebo Bratislavou.

Tagy jančura model RegioJet Roco Vectron
6 komentářů