Pořadatelé přesunuli železniční veletrh InnoTrans na konec příštího dubna

Česká lokomotiva EffiShunter 1000 na veletrhu Innotrans v Berlíně. Autor: CZ LokoČeská lokomotiva EffiShunter 1000 na veletrhu Innotrans v Berlíně. Autor: CZ Loko

Letos zrušený největší železniční veletrh na světě se uskuteční na konci příštího dubna. Pořadatelé berlínské akce InnoTrans se kvůli současné

Letos zrušený největší železniční veletrh na světě se uskuteční na konci příštího dubna. Pořadatelé berlínské akce InnoTrans se kvůli současné situaci už minulý týden rozhodli akci plánovanou na konec letošního září zrušit, dnes oznámili nový termín.

Nově se přehlídka železničního průmyslu uskuteční na berlínském výstavišti od 27. do 30. dubna 2021, jak vyplývá z oznámení na stránkách veletrhu.  Pro nový termín se rozhodli po konzultacích s hlavními vystavovateli a průmyslovými organizacemi. Další veletrh se má uskutečnit podle původních plánů v září 2022.

Letošní InnoTrans se měl konat od 22. do 25. září. InnoTrans je největší světový veletrh zaměřený na železnici. V roce 2018 se zde prezentovalo přes 3000 vystavovatelů z 61 zemí. Láká i statisíce příznivců železnice z řad široké veřejnosti.

Tuzemská výstava Czech Raildays, která se koná v červnu v Ostravě, rovněž nebude. Pořadatelé již rozeslali vystavovatelům oznámení, že akci ruší.

Tagy Innotrans
1 komentář