Odvoz doporučený na podvalníku. DPP spustil další vlnu výprodeje, na seznamu jsou autobusy SOR či měnírna

Autobusy DPP na prodej. Foto: DPPAutobusy DPP na prodej. Foto: DPP

Prodej probíhá obálkovou metodou.

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) spustil další sérii prodejů nepotřebného majetku, kdy se zájemci mohou dostat často velmi levně k různým vozidlům městské hromadné dopravy i dalším věcem, které již dopravce nepotřebuje.

DPP oznámil nové kolo prodejů na svých stránkách. Kromě autobusů nabízí k prodeji například traktor, pracovní vozy nebo technologii měnírny.

V seznamu na prodej je celkem dvanáct autobusů SOR NB 12 s nájezdem v průměru kolem 700 tisíc kilometrů. Všechny jsou již nepojízdné a částečně vytěžené. „Odvoz doporučený na podvalníku,“ uvádí DPP ke stavu autobusů, které jsou z roku 2009 a 2011.

Na seznamu k prodeji jsou tradičně i některé pracovní stroje, například Mercedes Atego jako pojízdná dílna nebo vozidlo ke svařování. K prodeji je i technologie měnírny Krejcárek, která prošla v souvislosti s nedávnou opravou celého úseku rekonstrukcí.

Prodej probíhá obálkovou metodou, rozhoduje nejvyšší nabídnutá cena. DPP takto prodává nepotřebný majetek pravidelně, v posledním roce putovala část funkčních, ale již vyřazených vozidel na Ukrajinu.

Tagy Dopravní podnik hl. m. Prahy dpp prodej nepotřebného majetku
43 komentářů